Köszöntjük bemutatkozó oldalunkon!


Tevékenységeink elsősorban a kert- és parképítés különböző területeire terjednek.

Kerttervezésben, teljes körű kivitelezésben több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Terveinket a hagyományos tervezői módszerek mellett a legkorszerűbb számítástechnikai eszközökkel háromdimenziós látványtervben és fotók segítségével tesszük a megrendelőink számára könnyebben elképzelhetővé.

Kivitelezéseinket kertészmérnök, okleveles öntözőrendszer tervező, tótechnikai tervező felügyeletével végezzük a pontos, minőségi munka érdekében. Összeszokott fiatalos csapatunkkal vállaljuk az egyszerűbb vagy akár a legbonyolultabb kihívásokkal bíró kertek parkok tervezését, építését.

Az általunk forgalmazott kertépítési anyagok már több tíz éve bizonyítottak, ezek használatával az általunk épített kertekre is több éves garanciát vállalunk. Vállaljuk az általunk épített kertek, már kialakított kertek, valamint egyéb zöldfelületek fenntartását, gondozását is, a legnagyobb törődéssel, gondossággal.

A folyamatos garantált minőség és a megrendelőink számára elérhetőbb ár érdekében 2008-tól saját telephelyünkön (Lövéte-Székelyszeltersz) dísznövénytermesztéssel is foglalkozunk, ahol a kert és parképítésben használható különböző cserjéket, fákat, örökzöldeket nevelünk. Jelenleg több száz fajta dísznövény gazdagítja kínálatunkat mely választékban és méretekben folyamatosan bővül. A helyi talajon való nevelés és a helyi hőmérsékleti szélsőségekhez való hozzászoktatás biztosítja növényeink ellenállóságát.

Saját földbányánk 2009-től üzemel, ahol fekete termőföldet és humuszt bányászunk saját felhasználásra, ill. értékesítésre. Ezeket különböző minőségben forgalmazzuk kertépítéshez, virág, zöldség és egyéb fóliaházas vagy szabadföldi termesztőknek, magán személyeknek egyaránt.  

További terveink közt szerepel egy komposztáló üzem kialakítása, ahol a saját anyagok mellett külsős zöldhulladék feldolgozását, komposztálását is vállalni tudjuk.
 
„Célunk, hogy a hozzánk forduló kerttulajdonosok igényeinek a legmagasabb szinten eleget tegyünk.”

Kérjük, tekintse meg referenciáinkat. Reméljük, az ott látottak elnyerik tetszését és nemsokára Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel,
Natural Garden